Carpe Diadem

En vanlig människa, i den bemärkelsen att alla är ovanliga, som inte kan sluta skriva. Ord är som garn av vilka jag gärna väver en tjock matta.

onsdag, augusti 23, 2006

ÅÅååå NEJ!!

Fasen också, kan knappt tänka på nåt annat än hur i hela friden det här ska funka egentligen...
FLORIDA?! Jaha.
Europaturné?! Hur sjutton får vi ihop det? Kan jag ta ledigt från jobbet? Har han tid eller har någon redan fyllt deras schema med intervjuer, soundcheckar och annat? Sover de på hotell eller på bussen?
Skrev en blogg på MySpace om musiker som "inte kunde hålla den i brallorna" när de var på turné och han råkade läsa den. Jag fick genast ett mail där han påpekade att ALLA faktiskt inte var sådana och att jag borde veta det. Eller att han hoppades att jag visste det...
Men det kvittar vad han säger.
Han ser bra ut och brudarna drägglar efter honom, så jag är inte lugn när han är ute och spelar överallt, sena nätter och en och annan drink...
Nä, fyfasen..

Dessutom finns det knappt nåt mer PATETISKT än någon som faller för en ROCKMUSIKER!! Det är ju det KLASSISKA, herregud vad pinsamt det är egentligen. Jag skulle ju ALDRIG nånsin trilla dit för en SÅN. Ta-daaaa!! Och så GÖR jag det.

Men när vi pratar så nämner vi knappt musik överhuvudtaget, om det inte har ingått i vår respektive vardag, d v s att han varit ute och lirat nånstans eller att jag varit på konsert eller gjort en intervju eller nåt.

Så, egentligen borde jag inte reflektera så mycket över att han är en turnerande rockmusiker, för när vi pratar så är han någon annan. En kille jag fallit för som en sten.

Kände att jag behövde berätta det för min ex-pojkvän, för han är trots allt min bäste vän. Det värsta av allt är att killen jag nu trillat dit för, spelar i exets absoluta favoritband... *suck* Hur typiskt är inte DET då?!
Men min expojke tog det, åtminstone utåt sett, väldigt sansat. Han ville inte utsättas för snack om den nye men hanterade läget väldigt vuxet. Jag är så imponerad av honom och beundrar honom för den han är, trots att det inte fungerade mellan oss.

Men det här med min rockmusiker är jobbigt. Går och längtar ihjäl mig efter att träffa honom eller åtminstone snacka i telefon, men det är DYRT med resor och DYRT med telefon. :-( Måste ta det lite lugnt. Ingen idé att sticka till Florida NU eftersom de kommer hit i slutet på september. Men SEN... ja, får pussla med jobbet... jobba in timmar, vara sjuk eller ta tjänstledigt, jag vet inte.

Ser det patetiska i det hela. Rockstjärnans flickvän (om man nu ska kalla det för det såhär tidigt... allting kan gå åt helvete ju) reser runt halva jordklotet för att få umgås med sin karl.
Herregud, näääää!! Varföööör?!?! :-))

4 Comments:

At augusti 28, 2006 1:38 em, Blogger Sunflower said...

Undrade ett tag vart du tog vägen, och här får jag svaret, käraste carpediadem gick och kärade ner sig! :) Glad för din skull! Mer kärlek åt oss! Kram gumman

 
At september 01, 2006 11:19 fm, Anonymous Anonym said...

Ah, det är rätt gumman, var KÄR för sjutton! :)
Det är ju hur skoj som helst att se att du också blir sådär tramsig och börjar fundera på att åka runt halva jordklotet för att få en kram av pojken... Sådär som jag gått runt och betett mig sen jag började umgås med min Leo (även om han för det mesta är på rätt behagligt kramavstånd.)

Så skönt att se att ditt långa blogguppehåll inte berodde på nåt annat än kärlek, som sagt var. *s*

 
At september 02, 2006 11:26 fm, Blogger crrly said...

Ursäkta men du skriver ju så träffsäkert och kul att jag bara leeeer, även om du faktiskt har PROBLEM! :-)

Lycka till, som sagt! Kram!

 
At september 02, 2006 2:53 em, Blogger Nefertiti said...

Hej flickor o kära vänner. :) Alltid glad att höra från er och se era gulliga små inlägg. :))
TACK för glädjen å mina vägnar och för lyckönskningarna. DET lär behövas! :))

Problem?! Jaa, och det är bara förnamnet! Du anar inte! Men hjärtat styr. Synd att det inte har en lite bättre styrman...
Haha, får ta det för vad det är. Går antagligen åt helvete men det är bra så länge det varar. :-))

 

Skicka en kommentar

<< Home