Carpe Diadem

En vanlig människa, i den bemärkelsen att alla är ovanliga, som inte kan sluta skriva. Ord är som garn av vilka jag gärna väver en tjock matta.

torsdag, mars 16, 2006

Kläderna gör mannen

Apropå det här med killar som vet hur de klär sig snyggt... Det var nog lite det också som fick mig att falla med buller och bång för min ex-pojkvän.
Kommer ihåg när jag bjöd in mig själv till honom och han skulle bjuda på pannkakor, att han stod där i köket, iklädd en vit, lagom tajt t-shirt som framhävde hans vältränade kropp. Hela han var så maskulin, utan att vara macho. Inte för mycket bulliga muskler, men ändå lagom med stadiga biceps där, och tröjan som smet åt sixpacken på magen... Jag var knappast opåverkad. Wow...

Kommer också ihåg när han klev av bussen i Göteborg, när vi skulle se AC/DC på Ullevi en sommar för fem-sex år sen.
Han hade hunnit bli precis lagom solbränd, och hade den där vita t-shirten igen och ett par svarta byxor till. Han var så sexig att mina ögon säkert poppade ut som de gör i tecknade filmer. My GOD!

Överhuvudtaget satt allting snyggt på honom. Men jeans och läder har aldrig varit hans pryl. Tror inte att han passar i det heller.
Men det är helt klart så att man riktigt kan njuta av att se en välklädd kille. En fröjd för ögat. Skönt att det mer och mer har börjat bli så att även killarna bryr sig om vad de sätter på sig. Förr var det ingen big deal för dem, det var första bästa plagg som åkte på. Nu är det andra bullar, tack och lov. :-)

För egen del blir det snart en glädje att handla kläder också, för halva jag ska ha försvunnit lagom till slutet av juli. :))

DÅ blir det kläder som jag VET brukar få huvuden att vrida sig.

Glömmer aldrig första gången jag kom till Linköping just för att träffa min (blivande) pojkvän. Hade en kort kjol och nätstrumpor på och nåt mer jag inte minns.
En bil tutade när han körde förbi. En kille ringde med sin ringklocka på cykeln och höll på att cykla in i en stolpe, och en kille busvisslade... Bara på den fem minuter långa promenaden från bilen till hans hus.
DEN dagen fattade jag vad som gick hem och det var kul att framkalla sådana reaktioner. Ser fram emot att göra det igen för skojs skull. :))

19:e juli. Då.