Carpe Diadem

En vanlig människa, i den bemärkelsen att alla är ovanliga, som inte kan sluta skriva. Ord är som garn av vilka jag gärna väver en tjock matta.

onsdag, februari 01, 2006

Busy...

Skitkul - jag sjunger backing vocals på Hollywoods nästa platta. Blev tillfrågad idag och det känns som precis rätt grej. Om det är NÅGOT som får mig att må riktigt bra så är det just sången. Att sjunga har alltid varit en ventil. I vecka 9 börjar inspelningarna och innan dess får jag banka in låtarna.
Magnus och jag ska spela och sjunga lite veckorna innan också, det är så man får tiden att gå på ett riktigt trevligt sätt. Inget slår musik när det gäller att må bra!

Apropå musik så skrev jag ett öppet brev till Rob Halford på deras hemsida igår. Han är min störste hjälte, men även en gud kan ibland göra saker som han inte inser känns fel hos fansen...
http://www.judaspriest.com/notice/forum.asp?topicid=2&cb=1

Nu får jag lägga på ett kol-deadline för min Bad Habit-artikel till Sweden Rock Magazine imorgon... Skönt att ha något att göra. Fick hem bokhyllan från IKEA idag och sparade in lite pengar på att Mange fick in hela hyllan i sin jeep/van. Det gick himla smidigt med lite hjälp.

Imorgon ska jag montera ihop den. Busy busy...